To Respect του Χαραλαμπίδη σε Μαραντόνα και Πελέ (photo)

To Respect του Χαραλαμπίδη σε Μαραντόνα και Πελέ (photo)

Μια φωτογραφία που παίζει παντού τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, είναι αυτή του Μαραντόνα που δίνει ένα στοργικό φιλί στον καθηλωμένο σε τροχοκάθισμα Πελέ.

Η συγκεκριμένη μεγάλη στιγμή πάρθηκε από τον φωτογραφικό φακό στην χθεσινή(1/12) κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και ήδη κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πήρε την φωτογραφία και την ανέβασε στα Social Media, βάζοντας και το ενδεικτικό σχόλιο κάτω από αυτή.

Because football is something more than just a game! #ilovefootball #kingofsports #respect @Pele @DiegoAMaradona.

 

 

Because football is something more than just a game! #ilovefootball #kingofsports #respect @pele @maradona

A post shared by Constantinos Charalambides (@charalambides10) on

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE