«Αθάνατη» όνομα και πράγμα: Το έφερε τούμπα με Σεμέδο στο τέλος!

«Αθάνατη» όνομα και πράγμα: Το έφερε τούμπα με Σεμέδο στο τέλος!

Με “ήρωα” τον Σεμέδο ο οποίος σκόραρε στις καθυστερήσεις, η Αλκή έφερε τούμπα το ματς με τον Εθνικό, επικρατώντας με 2-1 και πήρε νέα βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη! Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Αλκή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ και στο πρώτο πεντάλεπτο απείλησε σε δύο περιπτώσεις, με τον Φαμπρίτσιο στο 4΄ και με τον Σεμέδο στο 5΄.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού ο Εθνικός άρχισε σταδιακά να βρίσκει τα «πατήματα» του και να κλείνει αποτελεσματικά τους διαδρόμους μπροστά από την εστία του Πρόσιεκ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή μπάλας και καλή κατά διαστήματα κυκλοφορία, όμως η υπεροχή τους «φλύαρη».

Στο 18΄, η «Αθάνατη» ζήτησε πέναλτι για ανατροπή πάνω στον Σεμέδο, ενώ στο 27΄, ο Εθνικός είχε την πρώτη του καλή προϋπόθεση για να ανοίξει το σκορ!

Τελικά, στο 35΄ σε μία φάση όπου ξεκίνησε από την εκτέλεση φάουλ του Πιντσέλι, ο Ενέσκου σκόραρε για τον Εθνικό αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε παράβαση στο φάουλ που κέρδισε η ομάδα της Άχνας.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE