ΛΑΡΝΑΚΑ: Φως στα αίτια θανάτου του 35χρονου Αντώναρου έριξε η νεκροτομή

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φως στα αίτια θανάτου του 35χρονου Αντώναρου έριξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου 35χρονου Ζαχαρία Αντώναρου, ο οποίος απεβίωσε την Παρασκευή 1/12, μετά από έμφραγμα μυοκαρδίου, επί εδάφους παλαιού.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους στο ThemaOnline, ο άτυχος Ζαχαρίας είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ενώ τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος του 35χρονου προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, επί εδάφους παλαιού.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 35χρονος Ζαχαρίας, έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε, έχοντας συνοδηγό τη γιαγιά του, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας έγιναν προσπάθειες ανάνηψης. Ο θάνατός του πιστοποιήθηκε στις 17:42 το απόγευμα της Παρασκευής 1/12.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE