Αδιόρθωτος…

Αδιόρθωτος…

Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως “ξεροκέφαλος” στην σύντομη περίοδο που πέρασε από τον πάγκο της Ομόνοιας.

Απ’ την αρχή της σεζόν οι «πράσινοι» έδειχναν σοβαρές και χτυπητές αδυναμίες στην μεσοαμυντική τους γραμμή, με όλους εμάς (δημοσιογράφους) να επισημαίνουμε το πρόβλημα αυτό μέσα από τα ρεπορτάζ μας όμως η κατάσταση δεν φάνηκε να αλλάζει ποτέ.

Εκεί που ο Πάμπος Χριστοδούλου έπρεπε να αφουγκραστεί την καλόπιστη κριτική από τα ΜΜΕ και να κάνει τα πάντα για να διορθώσει τα κακώς έχοντα κείμενα, αντιθέτως έβγαινε και μιλούσε για καραμέλες και εκ των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι κατάσταση παρέμενε αναλλοίωτη και αδιόρθωτη.

Διαβάστε την ανάλυση μας και για τους λόγους της αποτυχίας του Πάμπου Χριστοδούλου στην Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE