Μάχη Καϊάφα – Τιμούρ

Μάχη Καϊάφα – Τιμούρ

Στο Poll που ανέβασε η ιστοσελίδα μας το βράδυ της Τρίτης (5/12) για το ποιον προπονητή θέλουν να δουν οι φίλοι της Ομόνοιας να κάθεται στον «ηλεκτρικό» πάγκο του «τριφυλλιού», ο Κωστάκης Καϊάφας και ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι δύο προπονητές που είναι πρώτοι στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προηγείται με 37% ενώ ακολουθεί ο Κωστάκης Καϊάφας με 24%. Και ενώ η “μάχη” συνεχίζεται και γίνεται εντονότερη, εσείς μπορείτε να βάζετε την δική σας ψήφο για το ποιον προπονητή προτιμάτε να δείτε στην τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” μετά την αποδέσμευση του Πάμπου Χριστοδούλου.

Ψηφίστε ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.