The Voice: Ένα από τα Κυπριακά φαβορί έμεινε έξω από τον ημιτελικό – Η Μιχαέλα βρήκε μπροστά της τον πιο δύσκολο αντίπαλο – VIDEO

The Voice: Ένα από τα Κυπριακά φαβορί έμεινε έξω από τον ημιτελικό – Η Μιχαέλα βρήκε μπροστά της τον πιο δύσκολο αντίπαλο – VIDEO

Αν η Μιχαέλα κατάφερνε να περάσει και αυτή, ο coach της, Σάκης Ρουβάς, θα περνούσε αλώβητος από τον πρώτο γύρω των «Cross Battles».

Η Μιχαέλα Θεοδώρου, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση στο The Voice of Greece φέτος, ωστόσο η τύχη της γύρισε την πλάτη.

Την Τετάρτη 6/12, η Μιχαέλα αναμετρήθηκε με τον Αναστάσιο από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, και η μάχη μεταξύ των δύο, ήταν τεράστια.

Αναμετρήθηκαν δύο φωνάρες, και όποιος και να έφευγε στο τέλος, θα ήταν άδικο, τόσο για τον διαγωνιζόμενο όσο και για το σόου.

Τελικά, αυτός που κατάφερε να επικρατήσει, ήταν ο Αναστάσιος, με μικρή διαφορά στα ποσοστά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ αριστίνδην ο Ανδρέας Αποστόλου – Εντός Οκτωβρίου η ανακοίνωση- Τι συμφωνήθηκε με Νικόλα

Το Δημοκρατικό Κόμμα φαίνεται να ολοκληρώνει το ψηφοδέλτιό του στη Λάρνακα, με την συμπερίληψη του Ανδρέα Αποστόλου-πρώην βουλευτή της ΕΔΕΚ-ως αριστίνδην. Η επίσημη ανακοίνωση, αναμένεται εντός Οκτωβρίου. Η επιλογή του, εντάσσεται στη διαδικασία ανασύνθεσης του ψηφοδελτίου, την ώρα που το ΔΗΚΟ επιχειρεί να βρει νέα ισορροπία μετά τις αποχωρήσεις και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες.