ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος έκλεβε από σπίτια και καθόταν να φάει πριν φύγει με τα κλοπιμαία – Φυλάκιση 2,5 χρόνων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος έκλεβε από σπίτια και καθόταν να φάει πριν φύγει με τα κλοπιμαία – Φυλάκιση 2,5 χρόνων

Κοιλιόδουλος 28χρονος διαρρήκτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών από δικαστήριο στη Λευκωσία.

Ο εν λόγω διαρρήκτης είχε και ένα χαρακτηριστικό. Δεν μπορούσε να αντισταθεί με τίποτα, στη θέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο Μιχάλης Χατζηβασίλης («Φιλελεύθερος») σε ρεπορτάζ του, ο 28χρονος εννιαδάκτυλος που είχε εμπλακεί σε αριθμό διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία από το 2015, είχε προτίμηση σε καταστήματα και περίπτερα.

Ο συνάδελφος σημειώνει ακόμη ότι «δεν μπορούσε να αντισταθεί στα… ψυγεία που έβρισκε σε οικίες και άλλα υποστατικά, αφού καθόταν και έτρωγε πριν αποχωρήσει με τη λεία του».

Τελικά, τον πρόδωσε κάμερα κλειστού κυκλώματος περιπτέρου που είχε διαρρήξει. Στο video που είχαν αξιολογήσει οι ανακριτές, φαινόταν η αναπηρία του στο ένα χέρι, αφού του έλειπε ένα δάκτυλο.

Σύμφωνα με ην δημόσια κατήγορο Αντιγόνη Μιχαήλ, η λεία του ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE