ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος έκλεβε από σπίτια και καθόταν να φάει πριν φύγει με τα κλοπιμαία – Φυλάκιση 2,5 χρόνων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 28χρονος έκλεβε από σπίτια και καθόταν να φάει πριν φύγει με τα κλοπιμαία – Φυλάκιση 2,5 χρόνων

Κοιλιόδουλος 28χρονος διαρρήκτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών από δικαστήριο στη Λευκωσία.

Ο εν λόγω διαρρήκτης είχε και ένα χαρακτηριστικό. Δεν μπορούσε να αντισταθεί με τίποτα, στη θέα φαγητού.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο Μιχάλης Χατζηβασίλης («Φιλελεύθερος») σε ρεπορτάζ του, ο 28χρονος εννιαδάκτυλος που είχε εμπλακεί σε αριθμό διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία από το 2015, είχε προτίμηση σε καταστήματα και περίπτερα.

Ο συνάδελφος σημειώνει ακόμη ότι «δεν μπορούσε να αντισταθεί στα… ψυγεία που έβρισκε σε οικίες και άλλα υποστατικά, αφού καθόταν και έτρωγε πριν αποχωρήσει με τη λεία του».

Τελικά, τον πρόδωσε κάμερα κλειστού κυκλώματος περιπτέρου που είχε διαρρήξει. Στο video που είχαν αξιολογήσει οι ανακριτές, φαινόταν η αναπηρία του στο ένα χέρι, αφού του έλειπε ένα δάκτυλο.

Σύμφωνα με ην δημόσια κατήγορο Αντιγόνη Μιχαήλ, η λεία του ξεπερνά τις 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE