ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 Την ίδια στιγμή που το πρότυπο του Κύπριου (cypriot) σύμφωνα με την Google είναι ένας τύπος με μεγάλο μουστάκι, τελαντωτή και μια μπύρα πάνω στο τραπέζι, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσοθν ένα καινούργιο, βελτιωμένο, πρότυπο.

Σίγουρα όλοι βρεθήκαμε σε αντίστοιχο θέαμα. Ο λόγος είναι ότι ακόμα στην Κύπρο υπάρχουν τα μαγαζάκια της γειτονιάς, άρα δεν χρειάζεται να φορέσουμε τα ενδεικνυόμενα ρούχα για να πάμε να παραλάβουμε το φαγητό.

Ο τύπος στην φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE χωρίς περεταίρω σχόλια, μάλλον βρέθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου έπρεπε να πάει άμεσα να παραλάβει τα σουβλάκια (ή τον γύρο) και είπε «γιατί δεν πάω έτσι όπως είμαι;».

Δείτε την φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Μήνυμα ΠτΔ για το Κυπριακό - «Δεν παγώνει η προσπάθεια... υπάρχει εξέλιξη προς αυτή την κατεύθυνση»

Υπάρχει εξέλιξη και ευελπιστούμε να έχουμε το αποτέλεσμα που προσδοκούμε που δεν είναι άλλο από την επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE