ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Όταν βαριέσαι να ντυθείς αλλά πρέπει να πας στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ίδια στιγμή που το πρότυπο του Κύπριου (cypriot) σύμφωνα με την Google είναι ένας τύπος με μεγάλο μουστάκι, τελαντωτή και μια μπύρα πάνω στο τραπέζι, φαίνεται πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσοθν ένα καινούργιο, βελτιωμένο, πρότυπο.

Σίγουρα όλοι βρεθήκαμε σε αντίστοιχο θέαμα. Ο λόγος είναι ότι ακόμα στην Κύπρο υπάρχουν τα μαγαζάκια της γειτονιάς, άρα δεν χρειάζεται να φορέσουμε τα ενδεικνυόμενα ρούχα για να πάμε να παραλάβουμε το φαγητό.

Ο τύπος στην φωτογραφία, την οποία δημοσιεύει η διαδικτυακή ομάδα I Love Cyprus PE χωρίς περεταίρω σχόλια, μάλλον βρέθηκε σε μια αντίστοιχη περίπτωση όπου έπρεπε να πάει άμεσα να παραλάβει τα σουβλάκια (ή τον γύρο) και είπε «γιατί δεν πάω έτσι όπως είμαι;».

Δείτε την φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE