Ερωτηματικά για τον «άσσο»…

Ερωτηματικά για τον «άσσο»…

Ο Πάμπος Χριστοδούλου στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ομόνοιας εμπιστεύτηκε και έδωσε (ξανά) φανέλα βασικού στον Πιτ Φελτχούιζεν, με τον Ολλανδό πορτιέρο και τους «πράσινους» να δέχονται άλλα πέντε τέρματα στον φετινό μαραθώνιο.

Μετά το διαζύγιο με τον Κύπριο κόουτς, το μεγάλο ερώτημα που πλανάται στην Ομόνοια αυτή την στιγμή ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Απόλλωνα, είναι για τον ποιόν τερματοφύλακα θα δούμε να φυλάει την “πράσινη” εστία.

Πιτ Φελτχούιζεν ή Αντρέα Χριστοδούλου; Σίγουρα μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα ανακοινωθούν οι ενδεκάδες θα έχει ενδιαφέρον η απόφαση που θα παρθεί από τον Άκη Ιωακείμ (αυτός θα είναι στον πάγκο) για τον “άσσο”.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE