ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο Δήμος τον βάζει να πληρώσει για το… πτώμα του και αντιδρά εντόνως –«Να με φαν’ τα ψάρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο Δήμος τον βάζει να πληρώσει για το… πτώμα του και αντιδρά εντόνως –«Να με φαν’ τα ψάρια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονη αντίδραση με χιούμορ αλλά και εύλογους προβληματισμούς, από συμπολίτη μας στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, αν και είναι σχετικά μικρής ηλικίας, καλείται να πληρώσει στον Δήμο Λάρνακας ειδικό φόρο ύψους 25 ευρώ (ετησίως) ως «ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ».

Σχολιάζει, λοιπόν: «Αγαπητέ Δημε Λαρνακας, εγω εν θέλω να θαφτω. Θέλω να κάνουν το σώμα μου δωρεά σε ιατρική σχολη/να το στειλουν σε χώρα που επιτρέπει άλλες μεθόδους διαχειρησης/να με σύρουν μες τη θάλασσα να με φαν τα ψάρια όπως τα έτρωγα Εγώ κτλ. Εν θέλω κοιμητήριο όλαν. Γιατί πρεπει να σας δίνω 25 ευρώ το χρόνο; και αν σας τα δωκω θέλω κοστολόγηση και επεξήγηση του ποσού. πληρώνω τι ακριβώς;».

Πράγματι είναι απ΄ αυτά τα τέλη που πληρώνουμε, αλλά ο τρόπος που παρουσιάζονται σε καταστάσεις, σε κάνουν να διερωτάσαι για πολλά.

Το ThemaOnline θα ασχοληθεί με το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.