Φοβερό πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League που χάθηκε!

Φοβερό πριμ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League που χάθηκε!

Η σεζόν 1998-1999 ήταν σημαδιακή για την Ανόρθωση Αμμοχώστου, είχε την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League, ωστόσο, έχασε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-4 από τον Ολυμπιακό, σε ένα ματς που «ακούστηκαν» και γράφτηκαν πολλά… (Περισσότερα ΕΔΩ).

Αλήθεια, υπήρχε πριμ εάν γίνονταν το «θαύμα» από το οποίο η «Κυρία» απείχε μονάχα λίγα λεπτά; Φυσικά… Σύμφωνα με τον Γιώτη Εγκωμίτη, η διοίκηση θα έδινε σε κάθε παίκτη 20.000 λύρες σε περίπτωση πρόκρισης. Τελικά, δεν έγινε το «μπαμ», αλλά στην «επανάληψη» του ζευγαριού λίγα χρόνια αργότερα, η Ανόρθωση έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε στα groups της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE