ΠΑΦΟΣ: Τιμήθηκαν Νεκτάριος Παπασωκράτους και Κυριάκος Νικόλα για τις εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους

ΠΑΦΟΣ: Τιμήθηκαν Νεκτάριος Παπασωκράτους και Κυριάκος Νικόλα για τις εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμα και για τη ζωή τους

Τους ανθρώπους που τον στηρίζουν και ανθρώπους που πρόσφεραν για πολλά χρόνια στη διάσωση, τίμησε το βράδυ της Παρασκευής 8/12 σε μια σεμνή εκδήλωση ο Ναυαγοσωστικός Όμιλος Κινύρας Πάφου.

 

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρα, πρόκειται για το Νεκτάριο Παπασωκράτους και Κυριάκο Νικόλα, οι οποίοι έχουν κάνει εκατοντάδες διασώσεις με κίνδυνο ακόμη και για τη ζωή τους.  

Στην εκδήλωση, προστίθεται στην ανακοίνωση, τιμήθηκε επίσης ο Παναγιώτης Παϊσης για την πολύχρονη, άρτια και εξαίρετη εκπαίδευση που πρόσφερε στον Όμιλο Κινύρας, ο  Αναστάσιος Νικολάου, ο οποίος συνέβαλε και στην ίδρυση του Ναυαγοσωστικού Συνδέσμου Κύπρου, καθώς και ο Χριστάκης Μιχαηλίδης, εκπαιδευτής και εξεταστής.

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος τίμησε τους επίτιμους προέδρους του που πρόσφεραν, όπως αναφέρεται, αλτρουιστικά, ακούραστα, υπομονετικά και με καλή προαίρεση εδώ και πολλά χρόνια στην ναυαγοσωστική της Πάφου και στην ίδρυση του Ομίλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.