LIFESTYLE

Το τελευταίο δελτίο, μετά από 22 χρόνια στις ειδήσεις – Εμφανώς συγκινημένος ο Λουκάς Φουρλάς – Τα μηνύματα των συναδέλφων του (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Το τελευταίο δελτίο, μετά από 22 χρόνια στις ειδήσεις – Εμφανώς συγκινημένος ο Λουκάς Φουρλάς – Τα μηνύματα των συναδέλφων του (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Mετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο κλείσιμο της μετάδοσης ο δημοφιλής anchorman, ο οποίος παρουσίασε την Παρασκευή (8/12) για τελευταία φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αμέσως μετά αποχαιρέτισε τη δημοσιογραφική του οικογένεια στο TVOne σε κλίμα συγκίνησης.

 

Ο Λουκάς Φουρλάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και το «αντίο» δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους συναδέλφους του στο κανάλι, με τους οποίους μέσα από τα χρόνια έχει αναπτύξει ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Ήταν λοιπόν φυσικό να επιχειρηθεί η καταγραφή της κάθε πολύτιμης στιγμής! Κατά την τελευταία βάρδια του αγαπημένου δημοσιογράφου στο κανάλι, οι συνεργάτες του έσπευσαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο στούντιο, στο γκάλερι, ακόμα και στους διαδρόμους, ενώ στη συνέχεια εξέφρασαν δημοσίως την συγκίνησή τους ευχόμενοι στον καλό τους φίλο κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top