Το τελευταίο δελτίο, μετά από 22 χρόνια στις ειδήσεις – Εμφανώς συγκινημένος ο Λουκάς Φουρλάς – Τα μηνύματα των συναδέλφων του (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Το τελευταίο δελτίο, μετά από 22 χρόνια στις ειδήσεις – Εμφανώς συγκινημένος ο Λουκάς Φουρλάς – Τα μηνύματα των συναδέλφων του (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Mετά βίας κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο κλείσιμο της μετάδοσης ο δημοφιλής anchorman, ο οποίος παρουσίασε την Παρασκευή (8/12) για τελευταία φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Αμέσως μετά αποχαιρέτισε τη δημοσιογραφική του οικογένεια στο TVOne σε κλίμα συγκίνησης.

 

Ο Λουκάς Φουρλάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα παιδιά του χώρου και το «αντίο» δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τους συναδέλφους του στο κανάλι, με τους οποίους μέσα από τα χρόνια έχει αναπτύξει ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Ήταν λοιπόν φυσικό να επιχειρηθεί η καταγραφή της κάθε πολύτιμης στιγμής! Κατά την τελευταία βάρδια του αγαπημένου δημοσιογράφου στο κανάλι, οι συνεργάτες του έσπευσαν για τις αναμνηστικές φωτογραφίες στο στούντιο, στο γκάλερι, ακόμα και στους διαδρόμους, ενώ στη συνέχεια εξέφρασαν δημοσίως την συγκίνησή τους ευχόμενοι στον καλό τους φίλο κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά του.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE