Πάρπας: «Για να κερδίσεις παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πρέπει να…» (δηλώσεις)

Πάρπας: «Για να κερδίσεις παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πρέπει να…» (δηλώσεις)

Ο ποδοσφαιριστής της Αλκή Ορόκλινη, Στέλιος Πάρπας, με το πέρας του αγώνα με την Ανόρθωση, δήλωσε:

«Όπως κάθε παιχνίδι μπαίνουμε για τη νίκη. Ήρθαμε στο Παπαδόπουλος για τη νίκη όμως δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Δεχθήκαμε ένα τέρμα στο τέλος και χάσαμε. Δυστυχώς για να κερδίσεις παιχνίδια με μεγάλες ομάδες πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου. Θα το παλέψουμε και πιστεύουμε πως αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE