ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από την «κόλαση» στον «παράδεισο» και… κορυφή!

Από την «κόλαση» στον «παράδεισο» και… κορυφή!

Με «λυτρωτή» τον Αμπντολάγιεφ η Ανόρθωση κέρδισε την Αλκή Ορόκλινη για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-1.

Ο παίκτης από το Αζερμπαϊζάν με σουτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Πάρντο και έκανε την ολική ανατροπή της «Κυρίας» επί της «Αθάνατης»

 Α΄ Ημίχρονο

Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο, η Ανόρθωση βρήκε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η Αλκή είχε τις δικές της ευκαιρίες με αποκορύφωμα αυτή στο 37′ του Ντουβεντρού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας το γκολ, με τον Καμαρά να είναι ο μοιραίος μέχρι στιγμής με τις κλασσικές ευκαιρίες που είχε. Ειδικά σε αυτή του 45+2΄, ο φορ της Κυρίας δεν έκανε το ιδανικό τελείωμα.

Η Αλκή προσπάθησε να κτυπήσει στις κόντρα επιθέσεις δείχνοντας ότι είναι επικίνδυνη.

Υπήρξαν Αρκετές τελικές προσπάθειες μπροστά από τις δύο εστίες, όμως οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το 0-0.

Β΄ Ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση… κτύπησε νέο καμπανάκι, αλλά το δοκάρι στο 47΄ έφερε την ουσιαστική αντίδραση της Αλκής Ορόκλινης με το γκολ του Τιγκρούτζια στο 53ο λεπτό με το σουτ του να κερδίζει τον Αρούς.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι προσπάθησε να ανεβάσει και άλλες στροφές, να μπει νωρίς στο παιχνίδι, έγιναν και αλλαγές από τον πάγκο, με το δυνατό σουτ του Σισέ στο 73ο λεπτό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πάρντο να… γράφει το 1-1.

Το παιχνίδι… άναψε, η μπάλα ανεβοκατέβαινε στα δύο καρέ και στο 80΄ ο διαιτητής, Νικόλας Νεοκλέους, απέβαλε τον προπονητή, Σάββα Δαμιανού, για έντονες διαμαρτυρίες (διαβάστε εδώ).

Η «Κυρία» δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη, καθώς στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αμπντουλάγιεφ με σουτ έκανε την ανατροπή για την Ανόρθωση, έδωσε την 9η νίκη στην ομάδα της Αμμοχώστου, πέρασε προσωρινά στην κορυφή και αναμένει την αναμέτρηση της Κυριακής στο Μακάρειο μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ για να δει που θα την φέρει το πέρας της 15ης αγωνιστικής.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Ρ.Λέβι): Χάρους, Σεϊχού, Πράνιτς (75΄Άλβες), Σίλντενφελντ, Αρτυματάς, Ζοάο Βίκτορ, Οικονομίδης (57΄ Καλό), Αμπντουλάγιεφ, Σισέ (86΄Μπανταλόφσκι), Ράγιος, Καμαρά

ΑΛΚΗ (Σ.Δαμιανού): Πάρντο, Πάρπας, Φραγκέσκου (46΄ Μπιλάλ), Ντιακιτέ, Χαρής, Ιτούα, Μ. Αντρέου, Τιγκρουζιά, Ντουβεντρού, Σεμέδο, Φαμπρίτσιο (90΄ Βασίλεφ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Καλό – Φραγκέσκου, Πάρντο, Ντουβεντρού, Πάρπας (3), Ανδρέου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top