Βρήκε ομάδα ο άτυχος παικταράς της ΑΕΚ Λάρνακας – «Εξαιρετική προσθήκη η απόκτηση του»

Βρήκε ομάδα ο άτυχος παικταράς της ΑΕΚ Λάρνακας – «Εξαιρετική προσθήκη η απόκτηση του»

Τον Αύγουστο του 2017 υπέγραψε το συναινετικό «διαζύγιο» του με την ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του ξανά σε νέα ομάδα.

 

Πρόκειται για ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Κύπρο και από τους κορυφαίους της ομάδας του τις χρονιές που πέρασαν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Barcelona και είχε συμμετοχές στην Ισπανία πριν καταλήξει στο νησί μας.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Ρούμπεν Μίνιο, που ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός ρόστερ της ΑΕΚ και πλέον έχει γυρίσει στην Ισπανία, όπου έχει φτιάξει ένα πολύ καλό όνομα.

Ο 28χρονος πορτιέρο που βλέπει τον  κόσμο από τα 190 εκατοστά, υπέγραψε πριν από λίγες μέρες συμβόλαιο με την Albacete, ομάδα που αγωνίζεται στην La Liga2 μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πρόεδρος της νέας του ομάδας, δήλωσε για την απόκτηση Μίνιο ότι πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη στην ομάδα, στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE