ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονος – Λήστευέ και μαχαίρωσε πρόσωπο

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονος – Λήστευέ και μαχαίρωσε πρόσωπο

 Στην σύλληψη 21χρονου προχώρησε την Δευτέρα 11/12 η Αστυνομία στη Λευκωσία για υπόθεση διάρρηξης,  κλοπής  και πρόκλησης πραγματικής βλάβης στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 21χρονος που κατάγεται από την Συρία  μεταξύ των ημερομηνιών 29.7.2017 με 30.8.2017 φέρεται να μετέβη στην Κάτω Πάφο σε φιλικό σπίτι του και να έκλεψε το πορτοφόλι του ιδιοκτήτη της κατοικίας που περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ σε χαρτονομίσματα καθώς και την χρεωστική κάρτα της Ελληνικής Τράπεζας από την οποία απέσπασε το συνολικό ποσό των 600 ευρώ .

Ακολούθως τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του που μετέβη στην κατοικία του δράστη προκειμένου να επιληφθεί του θέματος.

Την Δευτέρα 11/12 ο 21χρονος μεταφέρθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου όπου ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην διάπραξη των αδικημάτων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Κυπριακό: Οι Βρυξέλλες γίνονται το επόμενο κρίσιμο διπλωματικό τεστ-Στο επίκεντρο η αποστολή της Ολγκίν και η άτυπη πενταμερής

Η διπλωματική κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό εισέρχεται σε μία από τις πιο κρίσιμες φάσεις των τελευταίων μηνών, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στις Βρυξέλλες. Μετά τις διαδοχικές δημόσιες παρεμβάσεις του ΟΗΕ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυπριακής κυβέρνησης, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις, για τη σύγκληση της άτυπης πολυμερούς διάσκεψης, η οποία, σύμφωνα με τον σχεδιασμό των Ηνωμένων Εθνών, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, ή στις αρχές Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Όπλα είπα λέω 

Όπλα είπα λέω