Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

 Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε την Τετάρτη 13/12 τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal, στην οποία εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Λιβάνου, ιδιαίτερα της κοινοβουλευτικής τους πτυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Hajal ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρέσβης του Λιβάνου αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τη διεθνή πολιτική κατάσταση, περιλαμβανομένων τρεχόντων ζητημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE