Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

 Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε την Τετάρτη 13/12 τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal, στην οποία εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Λιβάνου, ιδιαίτερα της κοινοβουλευτικής τους πτυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Hajal ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρέσβης του Λιβάνου αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τη διεθνή πολιτική κατάσταση, περιλαμβανομένων τρεχόντων ζητημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE