Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

 Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε την Τετάρτη 13/12 τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal, στην οποία εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Λιβάνου, ιδιαίτερα της κοινοβουλευτικής τους πτυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Hajal ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρέσβης του Λιβάνου αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τη διεθνή πολιτική κατάσταση, περιλαμβανομένων τρεχόντων ζητημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE