Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

 Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε την Τετάρτη 13/12 τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal, στην οποία εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Λιβάνου, ιδιαίτερα της κοινοβουλευτικής τους πτυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Hajal ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρέσβης του Λιβάνου αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τη διεθνή πολιτική κατάσταση, περιλαμβανομένων τρεχόντων ζητημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE