Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τη νέα Πρέσβη Λιβάνου

 Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης δέχθηκε την Τετάρτη 13/12 τη νέα Πρέσβη του Λιβάνου στην Κύπρο Claude El Hajal, στην οποία εξέφρασε τη βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση των διμερών σχέσεων Κύπρου-Λιβάνου, ιδιαίτερα της κοινοβουλευτικής τους πτυχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Hajal ενημέρωσε τον κ. Συλλούρη για την παρούσα πολιτική κατάσταση στη χώρα της.

Ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρέσβης του Λιβάνου αντάλλαξαν επίσης απόψεις για τη διεθνή πολιτική κατάσταση, περιλαμβανομένων τρεχόντων ζητημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.