Κατεβάζουν «ρολά» για δυο ώρες οι οδηγοί ταξί στον αερολιμένα Λάρνακας

Κατεβάζουν «ρολά» για δυο ώρες  οι οδηγοί ταξί στον αερολιμένα Λάρνακας

 Σε δίωρη στάση εργασίας κατέρχονται την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου από τις 8:30 πμ μέχρι τις 10.30 πμ, οι οδηγοί ταξί των πόλεων Λάρνακας και Λευκωσίας, που θα συγκεντρωθούν στο διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Σε ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λάρνακας αναφέρεται ότι η στάση εργασίας πραγματοποιείται σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράνομη, όπως αναφέρεται, δραστηριότητα εταιριών στο αεροδρόμιο Λάρνακας που επηρεάζει τον κλάδο τους παγκύπρια.

Η στάση εργασίας διοργανώνεται από τους επαγγελματικούς συνδέσμους οδηγών ταξί Λάρνακας, «Άγιος Χριστόφορος» και «Φοινικούδες», και υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λάρνακας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο

Απίστευτο το χάσμα στο ενοίκιο: Πού βρίσκονται τα φθηνότερα και ακριβότερα στούντιο και μονάρια στην Κύπρο

Η αγορά ενοικίων για μικρά διαμερίσματα στην Κύπρο συνεχίζει να παρουσιάζει τεράστιες διαφοροποιήσεις από επαρχία σε επαρχία.

BEST OF TOTHEMAONLINE