ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Το “ΚΛΙΚ” που μπορεί κυριολεκτικά να σου σώσει τη ζωή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Το “ΚΛΙΚ” που μπορεί κυριολεκτικά να σου σώσει  τη ζωή

“Μπορώ να σε βοηθήσει να ζήσεις ένα ΚΛΙΚ χρειάζεται” αναφέρει σε φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση της Αστυνομίας, για την έβδομη παγκύπρια εκστρατεία, για το 2017.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενη μας δημοσίευση, από την Δευτέρα 18/12 και μέχρι της 24/12, μέλη της αστυνομίας θα πραγματοποιήσουν παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου για τη χρήση ζώνης ασφαλείας και παιδικών καθισμάτων.

Η φωτογραφία που συνοδεύει την ανακοίνωση λυτή αλλά κυριολεκτικά πραγματική, αφού όπως θα δείτε και στην εικόνα προϊόν σύνθεσης, στη ζώνη ασφαλείας που απεικονίζεται, αναγράφεται η φράση “Μπορώ να σε βοηθήσει να ζήσεις ένα ΚΛΙΚ χρειάζεται”, εννοώντας τον χαρακτηριστικό ήχο που ακούγεται κατά την τοποθέτηση της ζώνης.

Κανένας άλλος δεν είναι σε θέση να διαπιστώσει τις τραγικές συνέπειες της μη χρήσης ζώνης, από τους αστυνομικούς που καλούνται να διερευνήσουν τα αίτια κάθε σοβαρού τροχαίου.

Ένα κλικ που μπορεί να σου αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες να ζήσεις ή να ελαχιστοποιήσει τον τραυματισμό μετά από τροχαίο.

Δείτε τη συγκεκριμένη φωτογραφία:

Χρίστος Ζήνωνος

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top