Ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις προς Βηρυτό η Cyprus Airways

Ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων για πτήσεις προς Βηρυτό η Cyprus Airways

 Η Cyprus Airways ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για το νέο  δρομολόγιο Λάρνακα-Βηρυτό για το καλοκαίρι 2018. Οι πτήσεις για Βηρυτό θα ξεκινήσουν στις 29 Μαρτίου 2018 και θα πραγματοποιούνται έως και 4 φορές τη βδομάδα.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της εταιρείας, η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό ξεκινά από 79,50 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Η ειδική τιμή αυτή ισχύει μόνο για σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2017.

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE