Αργοπορημένη και απόμακρη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Στο «περιθώριο» της συνέντευξης Μαλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αργοπορημένη και απόμακρη η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Στο «περιθώριο» της συνέντευξης Μαλά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Η εκπρόσωπος Τύπου του Επιτελείου Μαλά καθυστέρησε να προσέλθει στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το «Συμβόλαιο Ελπίδας και Προοπτικής», με αποτέλεσμα να καλωσορίσει τους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του Επιτελείου, Χρήστος Μέσης.

Επιπρόσθετα, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, πέραν μιας συνομιλίας δευτερολέπτων με τον υποψήφιο Πρόεδρο, δεν συμμετείχε στην παρουσίαση, κάτι το οποίο δεν συνηθίζει.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Μαλά και των ερωτήσεων των δημοσιογράφων, η κ. Χαραλαμπίδου έμοιαζε απόμακρη, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, κάθισε στη γωνιά του χώρου με συνεργάτη του Επιτελείου, χωρίς να συναναστραφεί με τους παρευρισκόμενος.

Εν αντιθέσει, ο Χρήστος Μέσης ήταν αρκετά φιλόξενος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE