Βροχόπτωση με το σταγονόμετρο –Μόλις στο 4% της κανονικής η βροχόπτωση τον Δεκέμβριο

Βροχόπτωση με το σταγονόμετρο –Μόλις στο 4% της κανονικής η βροχόπτωση τον Δεκέμβριο

Μόλις στο 4% της κανονικής για το μήνα Δεκέμβριο ανέρχεται η μέση βροχόπτωση στις ελεύθερες περιοχές, σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία που δημοσιοποίησε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Σύμφωνα με τα εν λόγω στοιχεία, η μέση συνολική βροχόπτωση από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και το πρωί της 19ης Δεκεμβρίου ανήλθε μόλις στα 4,7 χιλιοστά σε σύγκριση με 105,6 χιλιοστά που είναι η μέση κανονική για το μήνα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μεγαλύτερη βροχόπτωση από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα καταγράφηκε στην Αθαλάσσα (Λευκωσία) με 15,7 χιλιοστά και στο Σταυρό της Ψώκας 10,3 χιλιοστά.

Σημειώνεται ότι η μέση βροχόπτωση ανήλθε από την 1η Οκτωβρίου στα 99 χιλιοστά, μόλις στο 52% της κανονικής ποσότητας η οποία ανέρχεται (περίοδος 1η Οκτωβρίου μέχρι 31η Δεκεμβρίου) στα 191,6 χιλιοστά.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE