ΕΛΛΑΔΑ

Τούρκος Βουλευτής προς Έλληνα Υπουργό Άμυνας : «Ο Καμμένος θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι»

Τούρκος Βουλευτής προς Έλληνα Υπουργό Άμυνας : «Ο Καμμένος θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι»

 Ο Έλληνας Υπουργός Πάνος Καμένος θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι εκεί που δεν το περιμένει, δήλωσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, ο Οζτούρκ Γιλμάζ, προειδοποιώντας την Ελλάδα «να μην παίζει με την υπομονή της Τουρκίας».

«Όταν το CHP έρθει στην εξουσία, θα αποκαλύψουμε ένα ένα τα τουρκικά ονόματα των 156 νησίδων και βραχονησίδων στο Αιγαίο που ανήκουν στην Τουρκία και θα το διακηρύξουμε σε όλον τον κόσμο. Η Ελλάδα ας μη δοκιμάζει την υπομονή της Τουρκίας, με το να κατέχει τα δικά μας εδάφη εκεί. Το ξαναλέω: Η Tουρκία δεν είναι μόνο η κυβέρνησή της, ο Έλληνας υπουργός θα φάει καμιά βαριοπούλα στο κεφάλι, εκεί που δεν θα το περιμένει. Αν κοιτάξει πίσω στην ιστορία, θα δει πολλά τέτοια παραδείγματα».

Ο Οζτούρκ Γιλμάζ ανέφερε μάλιστα ότι αντί να μιλάνε στον αέρα, πρέπει να περάσουν και σε πράξεις. «Εμείς πάνω στα δικά μας νησιά, νησίδες και βραχονησίδες δεν θα επιτρέψουμε να κάνουν μπάρμπεκιου πάρτι και να κουνάνε το δάχτυλο στην Τουρκία. Αυτό ας το μάθουν όλοι», είπε ο Τούρκος βουλευτής και κάλεσε τον Πάνο Καμμένο «να προσέχει τα λόγια του».

«Όπως ήρθαν θα φύγουν»

Προηγούμενη αντίδραση βουλευτή του ίδιου κόμματος (CHP) ήταν στο ίδιο μήκος κύματος χαρακτηριστικά με την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ ‘όπως ήρθαν θα φύγουν’ απάντησε ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ενγκίν Αλτάι στον Έλληνα Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμένο που είχε πει ‘Μολών Λαβέ” στην τουρκική αντιπολίτευση η οποία υποστηρίζει ότι 18 νησιά στο Αιγαίο είναι τουρκικά.

“Με θρασύτητα μας προκάλεσε λέγοντάς μας “Μολών λαβέ”. Ο Πάνος Καμένος πρέπει να γνωρίζει αυτό που είπε ο Μεγάλος Ατατούρκ κατά την περίοδο της κατοχής της Κωνσταντινούπολης ‘όπως ήρθαν θα φύγουν’ και με αυτό του απαντάμε. Αλλά η Ελλάδα που βρίσκει αυτό το θράσος χωρίς όρια; Το βρίσκει από την ασυνέπεια, τη δειλία, την αδυναμία την τουρκικής κυβέρνηση του ΑΚΡ”, ανέφερε ο Τούρκος βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Ενγκίν Αλτάι είπε ακόμη ότι “ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας έχει παραδεχτεί την κατοχή των νησιών από την Ελλάδα και αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει αποδεκτό”, προσθέτοντας ότι “όλος ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι η κυριότητα αυτών των νησιών δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει”.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top