ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

Ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη (20/12) στη Λεμεσό, όταν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε κατοικία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία 29χρονης και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι δράστες περιγράφονται ως 1.80 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE