ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

Ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη (20/12) στη Λεμεσό, όταν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε κατοικία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία 29χρονης και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι δράστες περιγράφονται ως 1.80 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE