ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

Ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη (20/12) στη Λεμεσό, όταν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε κατοικία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία 29χρονης και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι δράστες περιγράφονται ως 1.80 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE