ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κουκουλοφόροι απέσπασαν χρηματικό πόσο από 29χρονη υπό την απειλή μαχαιριού

Ληστεία διαπράχθηκε την Τετάρτη (20/12) στη Λεμεσό, όταν δύο άτομα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, εισήλθαν σε κατοικία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.30 το πρωί, οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία 29χρονης και υπό την απειλή μαχαιριού, κατάφεραν και έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι δράστες περιγράφονται ως 1.80 μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσαν ρούχα σκούρου χρώματος.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE