ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπε ο Ματίας Σπόλιαριτς μετά την εξάρα του ΓΣΖ (video)

Όλα όσα είπε ο Ματίας Σπόλιαριτς μετά την εξάρα του ΓΣΖ (video)

Ο νεαρός άσος του Απόλλωνα, Ματίας Σπόλιαριτς, μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή στο ΓΣΖ, όπου η Λεμεσιανή ομάδα επικράτησε με το εντυπωσιακό… 0-6!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ξέραμε ότι στο παιχνίδι με τον Ερμή έπρεπε να μπούμε μέσα όπως όλα τα παιχνίδια και να δώσουμε το 100% και ξέραμε ότι έπρεπε πριν φύγουμε για διακοπές να πάρουμε τους τρεις πόντους.

Προηγηθήκαμε στο σκορ με 1-0 πολύ νωρίς και έτσι τα υπόλοιπα γκολ μπήκαν σχετικά νωρίς και νικήσαμε με ένα πολύ ωραίο και εντυπωσιακό τρόπο τον Ερμή.
Όσα περισσότερα χρόνια μπορώ θέλω να είμαι στην ομάδα.

Σε κάθε προπόνηση όπως όλοι οι παίκτες δίνουμε το 100% για να μπορεί ο κόουτς να μας δώσει όσα περισσότερα λεπτά μπορεί. Είμαστε μία οικογένεια, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και φαίνεται η δουλειά μας στο γήπεδο.

Ελπίζουμε να παραμείνουμε αήττητοι και θέλουμε να είμαστε στην πρώτη θέση στο τέλος της χρονιάς.

Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα θα πάμε διακοπές για να ξεκουραστούμε και σκεφτόμαστε ήδη το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Είμαστε ένα μεγάλο ρόστερ, όλοι είμαστε έτοιμοι και οποίου του δοθεί η ευκαιρία, θα είναι έτοιμος να δώσει το 100%».

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top