«Καθάρισε» άλλον ένα κόουτς ο Φανιέρος!

«Καθάρισε» άλλον ένα κόουτς ο Φανιέρος!

Μετά τη συντριβή του Ερμή Αραδίππου από τον Απόλλωνα το βράδυ της Πέμπτης (21-12) με 0-6 στο ΓΣΖ, ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων», Λούκας Φανιέρος, αποφάσισε να δώσει απολυτήριο και στον προπονητή, Γκόραν Μιλόγεβιτς.

Μετά τον Νίκο Παναγιώτου, ακόμη ένας προπονητής «πληρώνει το μάρμαρο» της μη ικανοποιητικής παρουσίας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο για τον Ερμή Αραδίππου.

Πλέον, οι επόμενες ώρες, μέρες, θα… τρέξουν εξελίξεις σε ότι αφορά τον νέο προπονητή που θα αναλάβει τους «φτεροπόδαρους» της Αραδίππου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης:

«Η διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει τον τερματισμό της συνεργασιας της με τους προπονητές Goran Milojevic και βοηθό προπονητή Boris Slavic. Ο Ερμής τους ευχαριστά για τη παρουσία τους στην ομάδα και εύχεται καλη συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικο επίπεδο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.