«Έρχομαι να τα πάρω όλα όπως έκανε ο Ετζεβίτ με την Κύπρο»

«Έρχομαι  να τα πάρω όλα όπως έκανε ο Ετζεβίτ με την Κύπρο»

To 2019 θα πάει να πάρει τα 18 ελληνικά νησιά της Ελλάδας όπως έκανε ο πρώην Τούρκος Πρωθυπουργός Μπουλέντ Ετζεβίτ με την Κύπρο, απείλησε ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απαντώντας στο "Μολών Λαβέ" του Έλληνα ΥΠΕΞ, Πάνου Καμένου.

 «Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα. Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας μου απάντησε ‘Έλα και πάρτα’ (μολών λαβέ). Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε», δήλωσε ο Κιλιτσντάρογλου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE