ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετά τις διακοπές… μαζεμένες ανακοινώσεις

Μετά τις διακοπές… μαζεμένες ανακοινώσεις

Η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Τα όσα θα γίνουν στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ θα γίνουν μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Όλοι απολαμβάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους με την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να έχουν κάνει ήδη την προεργασία τους και να έχουν αποφασίσει για το ποιοι θα είναι στη λίστα που θα πορευτούν μαζί τους για την κατάκτηση του 6ου συνεχόμενου τίτλου.

Οι Ντελατόρε και Πολυάκοφ θα εγγραφούν κανονικά και μένει να δούμε ποιοι θα μείνουν εκτός λίστας πέραν των Ρουέδα και Βινίσιους ώστε να γίνουν άλλες δύο κινήσεις.

Δεν αποκλείεται ο Μιλάνοφ να λύσει από τώρα το συμβόλαιο του (Μάιο του 2019) με τους γαλαζοκίτρινους εάν αποκτηθεί δεξιός ακραίος αμυντικός που θα έχει τα χαρακτηριστικά του, υπάρχει ακόμα η εκκρεμότητα με τον Βάτερμαν και μένει να δούμε αν θα μείνει εκτός για το επόμενο 6μηνο ώστε ο ΑΠΟΕΛ να αποκτήσει ακραίο επιθετικό.

Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να ελευθερωθεί μια ακόμα θέση με τους Φαρίας και Μπερτόλιο να βρίσκονται στην σχετική λίστα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top