ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

Γυναίκα 30 ετών τελικά το πρόσωπο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας 25/12, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ενώ η οδηγός εντοπίστηκε λίγο αργότερα σοκαρισμένη κοντά στη σκηνή.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρχικά, η ενημέρωση ανέφερε ότι επρόκειτο για κοριτσάκι, ενώ όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα περίπου 30 ετών.

Όσον αφορά την οδηγό του οχήματος, εντοπίστηκε λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος σοκαρισμένη.

Η οδηγός μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.