ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

Γυναίκα 30 ετών τελικά το πρόσωπο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας 25/12, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ενώ η οδηγός εντοπίστηκε λίγο αργότερα σοκαρισμένη κοντά στη σκηνή.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρχικά, η ενημέρωση ανέφερε ότι επρόκειτο για κοριτσάκι, ενώ όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα περίπου 30 ετών.

Όσον αφορά την οδηγό του οχήματος, εντοπίστηκε λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος σοκαρισμένη.

Η οδηγός μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE