ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

ΤΡΟΧΑΙΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εντοπίστηκε σοκαρισμένη η οδηγός – 30χρονη τελικά η πεζή

Γυναίκα 30 ετών τελικά το πρόσωπο που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο το βράδυ της Δευτέρας 25/12, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό, ενώ η οδηγός εντοπίστηκε λίγο αργότερα σοκαρισμένη κοντά στη σκηνή.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρχικά, η ενημέρωση ανέφερε ότι επρόκειτο για κοριτσάκι, ενώ όταν μέλη της Αστυνομίας έφτασαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα περίπου 30 ετών.

Όσον αφορά την οδηγό του οχήματος, εντοπίστηκε λίγα μέτρα από το σημείο του ατυχήματος σοκαρισμένη.

Η οδηγός μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομίας ενώ τα αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE