ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καίγεται» για αυτά ο Μπαλταζάρ!

«Καίγεται» για αυτά ο Μπαλταζάρ!

Σε λίγες μέρες μπαίνουμε στη μεταγραφικη περίοδο του Ιανουαρίου και η ΑΕΛ είναι από τις ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη από ενίσχυση.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Γιώργος Λεωνίδου

Μετά τις αποχωρήσεις Λεόνσο, Ρεζέντε και Τζούνιορ (ακόμη να βρεθεί η χρυσή τομή για την λύση του συμβολαίου του) τα πόδια του Μπρούνο Μπαλταζάρ έχουν μπει «σε ένα παπούτσι» καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ιανουαρίου απαιτεί ένα γεμάτο ρόστερ με αρκετές λύσεις. Μετά και τον αποκλεισμό σοκ από το κύπελλο η μόνη διέξοδος της ΑΕΛ για να βγει Ευρώπη είναι το πρωτάθλημα και οφείλει να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό.

Η ομάδα έχει ανάγκη από επιθετικό καθώς δεν μπορεί «ένα χελιδόνι» (Αρουαμπαρένα) να φέρει την άνοιξη. Με τις συχνές αλλαγές που κάνει στα φτερά της επίθεσης ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει ότι δεν εμπιστεύεται και πολύ τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση και έτσι θα ενισχυθεί και εκεί την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Εκεί που φάνηκε πως η ΑΕΛ θα κάνει κίνηση για δεκάρι, μιας και ασθενεί σε αυτή τη θέση, ναυάγησε η περίπτωση του Σάντσες και τώρα είναι στο ψάξιμο και για επιτελικό μέσο.

Ο Ιανουάριος έρχεται και μένει να δούμε ποιες κινήσεις θα γίνουν και ποιοι παίχτες θα ενισχύσουν το ρόστερ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top