ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος του χρόνου επανέρχονται οι βροχές!

Τέλος του χρόνου επανέρχονται οι βροχές!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Τρίτης 26/12 σταδιακά θα παρατηρηθούν αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά στα νότια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 27/12 θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά στα νότια θα πνέουν παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά, αλλά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη 28/12 θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή 29/12 περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ τοπικά αναμένεται να πέσουν λίγες βροχές, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σάββατο 30/12 ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top