Άφωνη η 58χρονη: Έλαβε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος 284 δισεκατομμύρια!

Άφωνη η 58χρονη: Έλαβε λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος 284 δισεκατομμύρια!

Λίγο έλειψε να πάθει συγκοπή μια Αμερικανίδα στην Πενσυλβάνια όταν έφτασε στα χέρια της ένας αστρονομικός λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Η Μαίρη Χορομάνσκι μετρούσε τα μηδενικά και τελειωμό δεν είχαν: η...«λυπητερή» έγραφε κάπου 284 δισεκατομμύρια δολάρια (για την ακρίβεια: 284.460.000.000) δηλαδή περίπου 240 δισ ευρώ (!), ποσό που αρκεί για να εξοφλήσουν τα χρέη τους η Βενεζουέλα, το Περού, η Ισλανδία και η Νιγηρία!

Η γυναίκα χλώμιασε μεμιάς κι ο άντρας κι ένας απ’ τους γιους της που ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι άρχισαν να τη ρωτούν αν είναι καλά. «Όταν αντικρίζεις κάτι τέτοιο, η καρδιά σου αρχίζει να χτυπά δυνατά, αρχίζεις να ιδρώνεις και σκέφτεσαι: “τι στο καλό συνέβη;”», είπε η 58χρονη νοικοκυρά, μητέρα πέντε παιδιών.

«Είχαμε στολίσει το σπίτι με χριστουγεννιάτικα φωτάκια απ’ έξω, αλλά όχι τίποτε τρομερό. Κοίταξα και το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και σκέφθηκα: “μπα, δεν μπορεί να φταίει αυτό...”»

Το καλό στην υπόθεση είναι ότι  ο λογαριασμός έληγε τον Νοέμβριο του 2018. «Και τότε σκέφθηκα: “πάλι καλά, έχουμε έναν χρόνο να δούμε πως θα πληρώσουμε το λογαριασμό των δισεκατομμυρίων”», είπε η γυναίκα.

Αμέσως τηλεφώνησε στον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος με τη σειρά του επικοινώνησε με την  ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρισμού, Penelec. Οι αρμόδιοι κοίταξαν τα κιτάπια τους και αντιλήφθηκαν γρήγορα το λάθος. Ο λογαριασμός ήταν στην πραγματικότητα 284,46 δολάρια -και πάλι υψηλός σε σχέση με τον προηγούμενο που είχαν λάβει, αλλά τουλάχιστον αυτόν θα μπορούσαν να τον πληρώσουν-.

Πώς προέκυψε το λάθος, δεν μπόρεσε να το εξηγήσει η εταιρεία. Πάντως η γυναίκα έστειλε φωτογραφία του λογαριασμού σε τοπική εφημερίδα κι από εκεί γρήγορα η είδηση έγινε viral μέσω του Διαδικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE