ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει «διπλό»… για να πατήσει ξανά κορυφή (γράφημα ενδεκάδας)

Θέλει «διπλό»… για να πατήσει ξανά κορυφή (γράφημα ενδεκάδας)

H Ανόρθωση θα μεταβεί το απόγευμα στο Μακάρειο Στάδιο (2/1) για να αντιμετωπίσει την Δόξα Κατωκοπιάς, με πρώτιστο στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα την φέρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η «Κυρία» θέλει να αφήσει πίσω της το άσχημο αποτέλεσμα του 2017 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει άμεσα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης με το παιχνίδι κόντρα στην προσφυγική ομάδα.

Ο Ρόνι Λέβι και οι συνεργάτες του, όλο αυτό το διάστημα προετοίμασαν κατάλληλα την ομάδα τους για το πρώτο ματς του νέου έτους και όλοι ευελπιστούν ότι οι ποδοσφαιριστές θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα για να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Ισραηλινός τεχνικός στις προπονήσεις μετέφερε στους παίκτες του την σημαντικότητα της νίκης, ενώ τους «κτύπησε» το καμπανάκι κινδύνου, αφού η ομάδα της Δόξας σε αυτές τις 17 στροφές του πρωταθλήματος έδειξε να μην αστειεύεται καθόλου κυρίως μέσα στην έδρα της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ισραηλινός τεχνικός πέραν του Βίκτορ που είναι τιμωρημένος δεν αντιμετωπίζει οποιοδήποτε άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, προετοιμάζοντας τα πλάνα νίκης με την Δόξα με όλους του, τους ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής της «Κυρίας» αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα αγωνιστούν ο Πράνιτς και ο Σιβού στα δύο άκρα και ο Σίντελνφελντ με τον Ντουγκλάο σαν αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή ο Οικονομίδης θα αντικαταστήσει τον αρχηγό, Ζοάο Βίκτορ ενώ η άλλη θέση αναμένεται να καλυφτεί από τον Γκάντσεφ. Πιο μπροστά σε ρόλο 10αριού θα κινηθεί ο Ράγιος.

Στην γραμμή κρούσης ο Σισέ με τον Αμπντουλάγιεφ είναι οι δύο επικρατέστεροι να ξεκινήσουν στα «φτερά» και ο Καμαρά αναμένεται να επιστρέψει στην «αιχμή» του δοράτος της «Κυρίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top