Επαναρχίζει η δράση στα πρωταθλήματα του Αγροτικού ποδοσφαίρου

Επαναρχίζει η δράση στα πρωταθλήματα του Αγροτικού ποδοσφαίρου

Με τις αναμετρήσεις της δωδέκατης αγωνιστικής, της πρώτης του δεύτερου γύρου θα αρχίσει η δράση του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ μέσα στο 2018.

Μετά από έντεκα αγωνιστικές δράσης, την κούρσα οδηγεί αήττητος ο ΑΣ Μανδριών με απολογισμό 29 βαθμούς από επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στη δεύτερη θέση με 25 βαθμούς, βρίσκεται η ενοποιημένη ομάδα ΠΑΣ Κάτω Πύργος / Μιλτιάδης Τάλας και τρίτη η Αναγέννηση / Ελπίδα με 23 βαθμούς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής:

Αφροδίτη Γεροσκήπου 6/1 Αναγέννηση / Ελπίδα
Προμηθέας Μούτταλλου 6/1 Γεροσκήπου FC
Ακρίτας Χλώρακας Β 2015 6/1 Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου
ΑΣ Μανδριών 7/1 ΚΝ Άρμου
St Georges FC 7/1 ΠΑΣ Κάτω Πύργος / Μιλτιάδης Τάλας
ΑΕΚ Κουκλιών FC 8/1 ΑΕ Αμπελίτης

Στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας ΠΟΑΣΠ που διεξάγεται με τη συμμετοχή επτά ομάδων, την κούρσα οδηγεί με 15 βαθμούς ο ΑΣ Κισσός Κισσόνεργας σε πέντε αγώνες και ακολουθούν με δέκα βαθμούς αλλά σε έξι αγώνες, Ευαγόρας Παλληκαρίδης Πάφου και ΑΕΝ Τίμης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE