ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πρωτο μήνυμα της νεας χρονιας απο τον προεδρο, μίλησε και για ενισχυση!

Το πρωτο μήνυμα της νεας χρονιας απο τον προεδρο, μίλησε και για ενισχυση!

Ευχές μέσω της επίσημής του ιστοσελίδας έστειλε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας και ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σεραφείμ.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανάρτηση:

Φίλοι του Ολυμπιακού,

Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Λευκωσίας σας εύχεται Χρόνια Πολλά και η νέα χρονιά που υποδεχτήκαμε τη Δευτέρα να μας οδηγήσει στην παραμονή του Τακτακαλά στην Α κατηγορία, κάτι που στην αρχή του πρωταθλήματος εθεωρείτο ανέφικτος στόχος. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι για το 2018 είναι ότι με τις μεταγραφές που θα γίνουν η ομάδα μας θα ενισχυθεί, αφού η τεχνική ηγεσία θα έχει περισσότερες επιλογές. Θα τολμήσουμε να πούμε ότι η ομάδα που θα βγει περισσότερο ενισχυμένη από τη μεταγραφική περίοδο θα είναι ο Ολυμπιακός αφού θα αποκτήσει βάθος.

Φίλοι του Ολυμπιακού, έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις της ομάδας μας που γίνονται για μεταγραφική ενίσχυση. Γράφονται πολλά που δεν έχουν καμιά σχέση με τους πραγματικούς μεταγραφικούς στόχους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση και κλίμα αναμονής με ψευδείς ημερομηνίες για ανακοινώσεις. Έχετε εμπιστοσύνη στις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει τη μεταγραφή του Λούκα Πολίτσι, ο οποίος μας έδειξε από τις πρώτες στιγμές της άφιξής του πολύ καλά στοιχεία ευελπιστώντας ότι θα μας βοηθήσει αρκετά. Το επόμενο διήμερο (Τετάρτη ή Πέμπτη) εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί και η δεύτερη μεταγραφή ενώ οι υπόλοιπες άλλες δύο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσουν μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Φίλοι του Ολυμπιακού, μας μένουν ακόμη εννιά αγωνιστικές για την επίτευξη του στόχου μας. Ο δρόμος που θα διαβούμε μέχρι το τέρμα δεν είναι απλώς δύσκολος, αλλά πολύ δύσκολος. Όπως και ο δρόμος που διανύσαμε μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε. Έχουμε αποδείξει μέχρι σήμερα ότι είμαστε συνηθισμένοι στα πολύ δύσκολα. Έχουμε την ομάδα για να κερδίσουμε τις μάχες που θα οδηγήσουν στην παραμονή. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να παραμείνουμε κοντά για να συμβάλουμε στην επιτυχία. Οι παίκτες μας, μας έδειξαν ότι μας έχουν ανάγκη και ότι η παρουσία μας, τους προσθέτει μεγαλύτερη δύναμη. Αυτή τη νέα ημερολογιακή χρονιά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας αγωνιζόμενοι εναντίον της Πάφου εκτός έδρας. Στόχος μας η νίκη για να διατηρήσουμε ή να αυξήσουμε τη διαφορά από την τριάδα του υποβιβασμού.

Έχουμε τη δυνατότητα και μπορούμε να το επιτύχουμε. Ας βρεθούμε ακόμη και στην Πάφο για να στείλουμε το μήνυμα ότι για μας οι αποστάσεις δεν μετρούν ότι για μας ο Ολυμπιακός αξίζει θυσίες. Καλή Ολυμπιακή Χρονιά και Καλή Παραμονή.

Κώστας Σεραφείμ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top