Παρών ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού στην προεκλογική εκδήλωση του Ε.ΛΑ.Μ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρών ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού στην προεκλογική εκδήλωση του Ε.ΛΑ.Μ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του Ε.ΛΑ.Μ στο Παραλίμνι.

Με την παρουσία φίλων και στελεχών του κινήματος του ΕΛΑΜ, πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, στο Παραλίμνι, με κύριο ομιλητή τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Χρίστο Χρίστου.

'Εν μέσω αποθέωσης, τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρους του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, ο οποίος αρχικά καλωσόρισε στην εκδήλωση τον Πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού, κ. Σπύρο Σολωμού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις θέσεις του ΕΛΑΜ στο κυπριακό, την οικονομία και άλλα κοινωνικά ζητήματα, αναλύοντας τις προτάσεις νόμου που το ΕΛΑΜ έχει ήδη καταθέσει στο κοινοβούλιο', αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κινήματος.

'Η παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής, με τον παλμό τους, έστειλε το μήνυμα πως τούτη η Γη Έχει Φωνή. Παράλληλα, η παρουσία του πατέρα του Εθνομάρτυρα Σολωμού, κ. Σπύρου, στην εκδήλωση, στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η μοναδική πολιτική δύναμη που συνεχίζει πιστό στον αγώνα που χάραξε ο Σολωμός με την θυσία του, εκείνον τον Αύγουστο του 1996, με στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου, είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο', καταλήγει η ανακοίνωση του Ε.ΛΑ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE/Τραμπ: Θα κρατήσουμε τον έλεγχο της Βενεζουέλας μέχρι να γίνει δημοκρατική διαδοχή, είμαστε έτοιμοι για δεύτερη επίθεση εάν χρειαστεί

LIVE/Τραμπ: Θα κρατήσουμε τον έλεγχο της Βενεζουέλας μέχρι να γίνει δημοκρατική διαδοχή, είμαστε έτοιμοι για δεύτερη επίθεση εάν χρειαστεί

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βενεζουέλα καθώς οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε αεροδρόμια, λιμάνια και στρατιωτικές βάσεις στο Καράκας και σε άλλες περιοχές της χώρας της Λατινικής Αμερικής. Όπως ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλης κλίμακας αμερικανική επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο και της συζύγου του, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν αεροπορικώς εκτός της χώρας τους. Το Καράκας κατήγγειλε την αμερικανική επίθεση και το καθεστώς ανακοίνωσε την κήρυξη κατάστασης εθνικής ανάγκης. Παρακολουθείστε live όλες τις εξελίξεις

BEST OF TOTHEMAONLINE