Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου 06/01, μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στον Όλυμπο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 10:53 το πρωί, μέσω ασυρμάτου, από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης».

Οι πληροφορίες από το καταφύγιο αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα ορειβάτη περίπου 35 ετών, η οποία τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο «λούκι» Στεφανιού, σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων. Η κατάστασή της είναι σοβαρή, σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, μετέχουν 11 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και από τη 2η ΕΜΑΚ. 

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE