Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου 06/01, μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στον Όλυμπο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 10:53 το πρωί, μέσω ασυρμάτου, από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης».

Οι πληροφορίες από το καταφύγιο αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα ορειβάτη περίπου 35 ετών, η οποία τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο «λούκι» Στεφανιού, σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων. Η κατάστασή της είναι σοβαρή, σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, μετέχουν 11 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και από τη 2η ΕΜΑΚ. 

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE