Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.800 μέτρα

Σε εξέλιξη είναι από το μεσημέρι του Σαββάτου 06/01, μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση μιας γυναίκας που έχει τραυματιστεί στον Όλυμπο.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώθηκε για το περιστατικό στις 10:53 το πρωί, μέσω ασυρμάτου, από το καταφύγιο «Γ. Αποστολίδης».

Οι πληροφορίες από το καταφύγιο αναφέρουν ότι πρόκειται για γυναίκα ορειβάτη περίπου 35 ετών, η οποία τραυματίστηκε έπειτα από πτώση στο «λούκι» Στεφανιού, σε υψόμετρο περίπου 2.800 μέτρων. Η κατάστασή της είναι σοβαρή, σύμφωνα με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας. Επίσης, μετέχουν 11 πυροσβέστες, από τις υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου και από τη 2η ΕΜΑΚ. 

Πηγή: iefimerida.gr 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE