ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Τζιχράντζε: «Το καθοριστικότερο της χρονιάς…» (video)

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γκιόργκι Τζιχράντζε, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΛ δήλωσε αρχικά στη δημοσιογραφική διάσκεψη τα εξής:

«Κάθε αγώνα είμαστε κάτω από πίεση, έχουμε άγχος λόγω του γεγονότος ότι είμαστε τελευταίοι στη βαθμολογία. Ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του αγώνα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εκτός τα πρώτα 10 λεπτά του ματς που είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά λόγω του άγχους των παικτών δεν καταφέραμε να δώσουμε τη τελική πάσα. Τα πιο καθοριστικά σημεία ήταν το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε και ο τραυματισμός του Πιντσέλι. Το επίπεδο των δυο ομάδων, είναι η πραγματικότητα, ότι δεν είναι το ίδιο και όταν τραυματίστηκε ο Πιντσέλι οι παίκτες δεν πιστευόταν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Υπάρχουν πιθανότητες, ελπίδες, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη παραμονή, δυστυχώς όμως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεν πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη δίκαιη νίκη και να βρούμε τη δύναμη να παλέψουμε για τις πιθανότητες για παραμονή».

Ερωτηθείς για να δώσει νεότερα για τον τραυματισμό Πιντσέλι παρατήρησε: «Πρέπει να το δούμε με το ιατρικό τιμ αλλά μια πρώτη εκτίμηση είναι μυϊκό το πρόβλημα και μάλλον θλάση».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα σχολίασε «Είναι καθοριστικό ματς, ίσως το καθοριστικότερο της χρονιάς. Είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες όπως ο Πιντσέλι που είναι σημαντικοί για την ομάδα, ελπίζω να μην είναι σοβαρός τραυματισμός».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης - Δείτε απίστευτα βίντεο

Γιορτή της μητέρας: Κάντε τη μέρα της ξεχωριστή - Προτάσεις για δώρα, από γλυκά μέχρι λουλούδια και κοσμήματα - Φωτογραφίες

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Eurovision 2024: Αυτή η χώρα κέρδισε το βραβείο καλύτερου στίχου - Oι νικητές των προηγούμενων ετών - Δείτε βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top