ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Εισηγείται στάση πληρωμών ο Νικόλας»

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ: «Εισηγείται στάση πληρωμών ο Νικόλας»

Γραπτή δήλωση του Υπουργού Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη, ημερομηνίας 9 Ιανουαρίου 2018 αναφέρει τα πιο κάτω:

«Θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξή μου για τη δήλωση του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου ότι ‘δεν θα ήταν το τέλος του κόσμου αν καθυστερήσει η αποπληρωμή του δημοσίου χρέους για κάποια χρόνια’, προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για να υλοποιηθούν διάφορες προεκλογικές υποσχέσεις.

Πρόκειται για τοποθέτηση που μπορεί να ερμηνευτεί ως εισήγηση για στάση πληρωμών.

Εξάλλου οι πολιτικές διόγκωσης τους χρέους είναι αυτές που συνέβαλαν στον εκτροχιασμό της οικονομίας μας.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρηθούν τα ελάχιστα όρια υπευθυνότητας και να αποφεύγονται τοποθετήσεις που είναι επικίνδυνες και κλονίζουν τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας μας.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.