Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι το 'λουκουμάκι' του Survivor 2 - VIDEO

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι το 'λουκουμάκι' του Survivor 2 - VIDEO

Η Ελευθερία Ελευθερίου ετοιμάζει τις βαλίτσες της αφού το όνομά της δεσπόζει στην λίστα με τους Διάσημους του Survivor 2. 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής “ΕΔΩ” του ΣΚΑΪ, την Τρίτη, 9/1, τα τρία νέα ονόματα που θα πάνε στον Άγιο Δομίνικο! Ανάμεσά τους και η συμπατριώτισσά μας, Ελευθερία Ελευθερίου
 
Σύμφωνα με τα όσα είπε η γνωστή παρουσιάστρια, στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να μπουν η αθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα και οι τραγουδίστριες Ελευθερία Ελευθερίου και Ξένια των REC.
 
Όπως φαίνεται, η λίστα των Διασήμων κλείνει σιγά σιγά, καθώς μέχρι στιγμής έχουμε έξι γυναίκες. Στις τρεις παραπάνω προστίθενται οι Όλγα Φαρμάκη, Μαρία Σαμαρίνου, που έχουν ανακοινωθεί στο “ΕΔΩ”, αλλά και η Ελένη Χατζίδου, την οποία αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην “Φωλιά των Κου Κου”.
 
Μάλιστα η Ντορέττα αποκάλεσε την Κύπρια τραγουδίστρια 'λουκουμάκι'.
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE