LIFESTYLE

Οριστικό τέλος! Ρίχνει αυλαία άλλη μια Κυπριακή σειρά

Οριστικό τέλος! Ρίχνει αυλαία άλλη μια Κυπριακή σειρά

Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στους πίνακες τηλεθέασης, με το αποτέλεσμα όμως να ικανοποιεί τους συντελεστές που θα αποχαιρετήσουν σύντομα το τηλεοπτικό κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα.

 

Ο λόγος για την σειρά του TVOne «Ο άντρας των ονείρων μου» πού πάει «καλούτσικά» στην Ελλάδα και δυστυχώς χαμηλά στους πίνακες της Nielsen στην Κύπρο με αποτέλεσμα να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα λίγες μέρες μετά την έλευση του 2018.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η αρχική συμφωνία μεταξύ του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής προέβλεπε την παραγωγή 60 επεισοδίων και εφόσον πήγαινε καλά θα έπαιρνε το «πράσινο φως» για άλλα 90 κατι που τελικά δεν έγινε με αποτέλεσμα το τέλος να αναμένεται πολύ σύντομα αφού γυρίστηκε ηδη το τελευταίο επεισόδιο.

 Η ηθοποιός της σειράς Ξένια Κωνσταντινίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:  «Άλλη μια όμορφη δουλειά με υπέροχους ανθρώπους έφτασε στο τέλος της... Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top