ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει και πάλι ο καιρός- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Αλλάζει και πάλι ο καιρός- Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ηλιόλουστος ο καιρός τις τελευταίες 2-3 μέρες ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να διαρκεί για πολύ. Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία στο τέλος της βδομάδας θα «μυρίσει» ξανά χειμώνας, με βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί αρχικά ασθενείς, 3 µποφόρ, και αργότερα ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών κυρίως από το µεσηµέρι και µετά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα συνεχίσει να είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο τοπικών βροχών ενώ αργότερα θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανόν µεµονωµένες καταιγίδες. Στις κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση το Σαββατοκύριακο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top