Απίστευτο - Κρυμμένη η Σωτηροπούλου στο Παττίχειο της Λεμεσού παρακολουθούσε τον Μαραβέγια - VIDEO

Απίστευτο - Κρυμμένη η Σωτηροπούλου στο Παττίχειο της Λεμεσού παρακολουθούσε τον Μαραβέγια - VIDEO

Το λαμπερό ζευγάρι αυτές τις μέρες βρισκόταν στην Κύπρο, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. 

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο αγαπημένος της Κωστής Μαραβέγιας "κατέβηκαν" στο νησί μας. 

Ο κριτής του VOICE είχε προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό και η Τονια Σωτηροπούλου εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για ένα εξώφυλλο σε κυπριακό περιοδικό. 

Το βράδυ της Τετάρτης, 10 Ιανουαρίου, η Τόνια Σωτηροπούλου, βρέθηκε στο Παττίχειο θέατρο της Λεμεσού για να απολαύσει την παράσταση του αγαπημένου της. 

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι η κατά το ήμισυ ύπρια ηθοποιός βρισκόταν κρυμμένη στον εξώστη του Παττίχειου, παρέα με έναν φίλο της και παρακολουθούσε την παράσταση του αγαπημένου της. 

Δείτε τα σχετικά video:  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE