LIFESTYLE

Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Ξαφνικό κόψιμο άλλης μιας εκπομπής στην Κυπριακή τηλεόραση!

Νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί μέσα στο 2018 το TVOne σε μια προσπάθεια να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης του που την φετινή χρονιά παρουσιάζουν πτώση.

 

Συγκεκριμένα επανέρχεται η εκπομπή που αγαπήθηκε από τους τηλεθεαατές που δεν είναι άλλη από το «Έχεις Μέσον» ενώ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων επιστρέψει η Στέλλα Στυλιανού.

Επιπρόσθετα πάρθηκε απόφαση όπως εκπομπές και σειρές που δεν ξεπερνούν τον μέσο όρο του σταθμού να αποχαιρετήσουν πρόωρα το τηλεοπτικό κοινό. Μια από αυτές όπως σας ενημερώσαμε και η σειρά «Ο άντρας των ονείρων μου».

Το περιοδικό «TV Capuccino γράφει στο τεύχος του που κυκλοφόρησε στις 13/1 πως άλλη μια εκπομπή του άλλοτε Μegaλου καναλιού «ρίχνει αυλαία».

Πρόκειται για την εκπομπή «Τhe Blogger» με παρουσιάστρια την εκθαμβωτική Έβελυν Καζαντζόγλου για την οποία σχολιάζουν πως «άδοξα τελειώνει και η δεύτερη απόπειρα της για τηλεοπτική καριέρα, αφού προσθέτει στο καρνέ της άλλη μια αποτυχία».

 Τελευταία εκπομπή όπως σημειώνεται την Κυριακή 14/1.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top