ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: 'Σχολιάζουν όσοι με τις μαγκιές τους οδήγησαν στο κούρεμα'

Αβέρωφ: 'Σχολιάζουν όσοι με τις μαγκιές τους οδήγησαν στο κούρεμα'

Οσοι σχολιάζουν τις αναφορές Ντάιζενμπλουμ ήταν αυτοί που με τις μαγκιές τους οδήγησαν στο κούρεμα των καταθέσεων, λέει ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ολοι αυτοί που σχολιάζουν τις αναφορές του Γερούν Ντάιζενμπλούμ, ήταν οι απόντες όταν έπρεπε να βάλουμε πλάτες να σώσουμε την Κύπρο, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου προσθέτοντας πως παράλληλα ήταν αυτοί που με τις μαγκιές τους οδήγησαν στο κούρεμα των καταθέσεων.

Σε δηλώσεις στο Μαζωτό, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι «ζούμε σε μία Κύπρο που με τις θυσίες του λαού της κατόρθωσε να ξαναστήσει την οικονομία, να έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε υλοποίηση αναπτυξιακών έργων, αλλά παράλληλα και πολιτικές κοινωνικές στήριξης. Στόχος και όραμα μας αυτή η ασφαλής πορεία ανάπτυξης και σιγουριάς για τον τόπο μας να έχει συνέχεια για να μπορέσουμε μέσα από την ανάπτυξη να σταθούμε δίπλα στους Κύπριους πολίτες, δίπλα στους νέους μας, να δημιουργήσουμε αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας αλλά παράλληλα και εκπλήρωση του μεγάλου εθνικού μας στόχου, της επανένωσης του τόπου μας».

Πρόσθεσε ότι «γι’αυτό και εμείς στηρίζουμε και πιστεύουμε πως ο κυπριακός λαός θα τιμήσει ξανά τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και θα σφραγίσει τη σιγουριά της πορείας συνέχισης της ανάπτυξης».

Κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση που άρχισε στη Κύπρο με αφορμή πρόσφατες αναφορές του Γερούν Ντάϊζενμπλουμ, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επανέλαβε πως «όλοι αυτοί που σχολιάζουν μετά από πέντε χρόνια ήταν οι απόντες όταν έπρεπε να βάλουμε πλάτες να σώσουμε τον τόπο. Παράλληλα ήταν αυτοί που με τις μαγκιές τους οδήγησαν στη δεύτερη απόφαση» είπε και πρόσθεσε πως «λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει».

Αναφερόμενος στα λεγόμενα του κ. Ντάιζενμπλούμ ο κ. Νεοφύτου είπε πως «επιβεβαίωσε ακόμα μία φορά πως ο ΠτΔ αρνείτο το κούρεμα καταθέσεων και εισηγήθηκε ένα τέλος που δεν ξεπερνούσε το εισόδημα των τόκων 1,5 με 2 χρόνων. Η μαγκιά της Βουλής απέρριψε αυτή τη πρόταση με αποτέλεσμα να έρθει το κούρεμα των καταθέσεων».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top