ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτά μόνο στην Κύπρο, δύο αναβολές παιχνιδιού μέσα σε τέσσερις μέρες-Φωνάζει η ΑΕΛ!

Αυτά μόνο στην Κύπρο, δύο αναβολές παιχνιδιού μέσα σε τέσσερις μέρες-Φωνάζει η ΑΕΛ!

Η φουτσαλική ΑΕΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΘΟΙ Λακατάμιας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ανδρών φούτσαλ, σε ένα ματς που ήταν ορισμένο να γίνει στις 18/1.

Η έντονη βροχόπτωση που επικρατούσε όμως εκείνη την μέρα (18/1) έκανε το κλειστό (!) γήπεδο ακατάλληλο για χρήση αφού προφανώς τα νερά μπήκαν εντός γηπέδου από την ελαττωματική οροφή!

Το ματς ορίστηκε να γίνει σήμερα, μέρα Δευτέρα (22/1) όμως για τον ίδιο ακριβώς λόγο το παιχνίδι αναβλήθηκε ξανά, με την επίσημη ΑΕΛ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Facebook να εκφράζει τα παράπονά της.

Δείτε την ανάρτηση:

«Εδώ γελάμε ή κλαίμε …! Αναβλήθηκε ξανά μέσα σε 4 ημέρες ο αγώνας μας στη Λευκωσία…Αναμένουμε την θέση της ΚΟΠ για την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα και οι αθλητές μας. Ποιος θα καλύψει τα έξοδα μας που διπλασιάστηκαν μέσα σε διάστημα 4 ημερών…! Πως μπορεί η Ομοσπονδία να ορίζει παιχνίδι στο ίδιο γήπεδο που κρίθηκε ακατάλληλο πριν από 4 μέρες λόγω διαρροής στην οροφή του γηπέδου…Ακούει κανείς; Οι αθλητές μας επιστρέφουν άπρακτοι από Λευκωσία γεμάτοι αγανάκτηση αλλά και η ομάδα μας με διπλάσια έξοδα στις αποσκευές τις …! Ο Κυπριακός Αθλητισμός σε όλο του το μεγαλείο…!»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top