LIFESTYLE

Σκληρή η απόφαση του δικαστηρίου για τα χρέη της Γαρμπή

Σκληρή η απόφαση του δικαστηρίου για τα χρέη της Γαρμπή

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε στο εδώλιο για χρέη που είχε στην εφορία. 

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Espresso, ο συνήγορος υπεράσπισης της τραγουδίστριας έκανε λόγο για φιλανθρωπίες για να εξηγήσει το χρέος στην Εφορία

 "Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά για να βοηθήσει ανέργους, άστεγους, παιδιά με ειδικές ανάγκες''.

''Η κυρία Γαρμπή συνεργάστηκε με τις φορολογικές Αρχές για να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση!", είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της τραγουδίστριας!

Ωστόσο, ένα νέο έγγραφο της δικογραφίας που αφορούσε μια κληρονομιά από το 2008 έδωσε νέα αφορμή στον συνήγορο της για να αναβάλει την δίκη: "Δεν ξέρω καμία οφειλή από κληρονομιά! Να αναβάλλεται για να μας διευκρινίσει η Εφορία τι σημαίνει!", είπε ο συνήγορος της τραγουδίστριας!

Το αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν η Καίτη Γαρμπή να καταδικαστεί σε τριετή φυλάκιση με αναστολή για οφειλές στην εφορία πάνω από 100.000 ευρώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top